RTC Zundert fietst naar Scherpenheuvel

ZUNDERT - Voor het dubbele programma met de Pinksterdagen was er een redelijke belangstelling.

Zo reed de A groep op 1e Pinksterdag met 10 man de rit naar het Hellegatsplein om bij de uitspanning De Banaan de pauze te houden.
De B groep reed op deze dag eveneens met 10 man een rit door de Noorderkempen van Belgie. Aanvankelijk was het de bedoeling om in Beerse te pauzeren maar om onze leden uit de Gemeente Rucphen een beetje dicht bij huis te kunnen afzetten werd de route gewijzigd en is er nu gepauzeerd tussen Zoersel en Westmalle.
Op 2e Pinksterdag heeft de A groep met 8 man een rit met pauzeplaats Hilvarenbeek gereden. Op deze dag reed de B ploeg met 12 man de traditionele rit over de Oesterdam.

Programma
Voor zondag staat zowel voor de A als voor de B groep de jaarlijkse rit naar Scherpenheuvel op het programma. Deelname staat open voor iedere enigszins geoefende fietser. Men moet dan wel rekening houden dat men de aanwijzingen van de mensen van RTC Zundert opvolgt. In Scherpenheuvel zelf gaan we een hapje eten. Tijdens de rit is er een volgwagen met reservemateriaal aanwezig. Vertrek vanaf De Valk in Wernhout om 07.30 uur.
Dezelfde dag vertrekt de C ploeg hier om 08.30 uur.[l]