Gelijkspel VVR tegen SAB

RIJSBERGEN - VVR begint meteen fel aan de wedstrijd. Tot 2 maal toe kan een aanval opgezet worden maar ontbreekt het aan een goede eindpass. In de 3e minuut een aanval van SAB over links. De voorzet wordt bij de tweede paal over gekopt.

Na 6 minuten wordt een vrije trap voor SAB vanaf de zijkant van het veld weggewerkt door de VVR-verdediging. De afvallende bal wordt over geschoten. In de 14e minuut een aanval van VVR over rechts. Het schot van Gilberto gaat uiteindelijk voorlangs. De wedstrijd is redelijk gelijk opgaand, waarbij VVR iets te slordig is in balbezit. In de 21e minuut een vrije trap voor VVR halverwege de helft van SAB. De indraaiende bal gaat voorlangs zonder dat deze geraakt wordt.

Na 28 minuten een snelle 1-2 door het centrum tussen Hassan en Tom. De doorlopende Hassan komt net te kort om gevaarlijk te kunnen worden. Gelijk hierna een aanval via Jolan. Zijn voorzet wordt over geschoten door Yoran. In de 35e minuut een crossbal van Yoran op Hassan. Zijn actie is echter zonder overtuiging waardoor de bal gemakkelijk uitverdedigd kan worden.

Na 38 minuten levert te slecht ingrijpen in de VVR-defensie SAB een vrije trap op punt 16 meter. De vrije trap wordt over geschoten. In de 43e minuut een vrije trap voor VVR vanaf links. De indraaiende bal van Hassan kan worden gepakt door de keeper van SAB. In de 45e minuut nog een vrije trap voor SAB op de punt van de 16 meter. Deze wordt uitverdedigd door de VVR-verdediging waardoor rust wordt bereikt met een 0-0 stand.

Na 46 minuten een vrije trap voor SAB halverwege de VVR-helft. De bal gaat voorlangs. In de 48e minuut een vrije trap voor VVR na een handsbal. De indraaiende bal wordt in eerste instantie ingekopt door Stef, maar geblokt door een verdediger van SAB. De bal beland hierna voor de voeten van Tobias, die de bal over de lijn werkt, 1-0. Een minuut later wordt een bal op rechts direct geschoten door een middenvelder van SAB. Het schot/de voorzet zeilt over Bram voorlangs het VVR-doel.

In de 56e minuut een diepe bal van SAB. Deze wordt volledig verkeerd ingeschat door Roy en hij kopt ongelukkig in eigen doel, 1-1. In de 61e minuut kan Hassan na een aanval over links de 16 meter in dribbelen. Hij schiet echter te gehaast over. In de 63e minuut een aanval van VVR via Jolan. Hij omspeelt zijn tegenstander, maar ziet zijn schot voorlangs rollen.

In de 77e minuut start Yoran een actie op de middenlijn. Hij omspeelt 2 tegenstanders en weet Gilberto te bereiken. Deze speelt Tobias aan in de 16 meter van SAB. Tobias gaat met een sleepbeweging zijn tegenstander voorbij en levert een lage voorzet af die door Jolan bij de tweede paal binnen wordt getikt, 2-1. In de 81e minuut een crossbal op Yoran. Zijn voorzet wordt door Tobias terug gekopt op Jolan. Deze krijgt de bal echter niet goed genoeg onder controle om af te kunnen werken. Na 84 minuten een aanval van VVR via Jolan. Hij kan de bal openen op Yoran, die zijn schot uit de draai tot corner verwerkt ziet worden. De corner wordt bij de tweede paal ingekopt door Stef, maar de keeper van SAB weet de bal ternauwernood van de doellijn te verwerken.

In de 3e minuut van de blessuretijd weifelend optreden in de VVR-defensie. Bram moet hierdoor een overtreding maken, die door de scheidsrechter bestraft wordt met een penalty. De penalty wordt onberispelijk binnen geschoten, 2-2. Dit is tevens de eindstand en VVR loopt zodoende tegen zéér zuur puntenverlies aan. [l]