Korte berichten

RIJSBERGEN
Kulturele Kermis Karoessel: Op kermismaandagavond 18 juni wordt in Rijsbergen voor de 5e keer de Kulturele Kermis Karoessel georganiseerd. Deze rondwandeling voert de deelnemers langs een aantal unieke locaties waar verrassende optredens in verschillende culturele disciplines zoals muziek, fotografie en andere bijzondere zaken worden gepresenteerd. De rondwandeling is ca 4 km lang en begint onder leiding van een gids om 20.00 uur vanuit het Kaffee, St. Bavostraat 79 in Rijsbergen. De rondwandeling duurt ca 2 uur en wordt afgesloten met een gezellig samenzijn in het Kaffee. Deelnemerskaarten zijn verkrijgbaar in het Kaffee of telefonisch via 076-5961857. Er is plaats voor een beperkt aantal deelnemers dus graag vooraf reserveren.
VVR Nieuws: Aanstaande zondag speelt VVR haar eerste wedstrijd van de nacompetitie en wel tegen Breskens, deze wordt gespeeld op sportpark de Laguiten en de aftrap is om 17.00 uur.

KLEIN ZUNDERT
Vrouwen van Nu: 14 juni organiseren wij onze voorjaarsreis en gaan via Almere voor een rondleiding bij Yakult naar Leiden voor een bezoek aan Corpus. Vertrek om 08.00 uur vanaf het Jan Koekenplein.

ZUNDERT
Alzheimercafé: Op donderdag 14 juni is er een bijeenkomst van het Alzheimercafé Zundert. Het thema is: Regels en wetgeving bij Euthanasie, gastspreker Annemarie den Dulk, specialist ouderengeneeskunde, kaderarts Palliatieve Zorg bij Avoord. Iedereen is van harte welkom in 't warm hart van locatie de Willaert, Burg. manderslaan 53 in Zundert. U hoeft niet aan te melden. De avond begint om 19.30 uur en er is een inloop vanaf 19.00 uur.
Vintage design & art sale in Van GoghKamer: Tijdens de Aardbeienfeesten op 9 & 10 juni organiseren de Vrienden van Van Gogh & Zundert een exclusieve 'Vintage design & art sale' in de Van GoghKamer van het Van GoghHuis aan de Markt 26-27. Anders dan bij de traditionele rommelmarkt worden nu ook bijzondere kunst- en designvoorwerpen aangeboden. Mooie meubels, lampen, vazen, prenten, schilderijen, boeken enz. Kom snuffelen tussen de mooie spulletjes! Open op zaterdag en zondag van 12 tot 17 uur.
PC van Goghruiters: Uitslag Dressuurwedstrijd PSV Ons Genoegen, Prinsenbeek: AB-B 1e proef, 1e plaats Feline Oomen, Torrie, 202,5p; 2e plaats Benthe Baelemans, Pinto, 200p. AB-B 2e proef, 1e plaats voor Feline Oomen met Torrie, 200p. DE-B 1e proef 3e plaats voor Jonne Kools met Gijs, 191,5p. Gefeliciteerd!
Zomerwandeltocht: Zondag 24 juni houdt DJA haar jaarlijkse zomerwandeltocht. Vertrek vanuit Rustpunt de Kieviet (Camping Priem), Rucphenseweg 51 te Klein-Zundert. Start voor de afstanden 5, 10 en 15 km tussen 9:00 en 10:30 uur. Uiterlijk 14:00 uur moet u terug binnen zijn. De route wordt gekenmerkt door een afwisseling van landgoederen met ieder een eigen karakter met daartussen natuurgebieden Landgoed Tachtig Bunder, De Reten en de Moeren. Op de 10 en 15 km is er een schuurrust met gratis thee/koffiestop en WC mogelijkheid. Routes zijn minder geschikt voor kinderwagens. Info: 076 5976357

WERNHOUT
D'n Vrouwenbond: Op zaterdag 23 juni gaan we naar de Steengroeve in Chaam. We hebben een ochtend en middagprogramma vastgelegd, waarbij goede schoenen noodzakelijk zijn. We komen er rond 10.00 uur aan. Hopen dat de zon schijnt anders gaan we naar binnen. We vertrekken met de auto vanaf het Jurriensplein om 9.30 uur en zijn rond 16.00 uur weer thuis. Opgeven en betalen bij je wijkleidster voor 12 juni, geef ook door of je wil rijden. [l]