Gratis uw verkeerskennis opfrissen

ZUNDERT - Bent u inwoner van de gemeente Zundert en wilt u als ervaren verkeersdeelnemer ook graag nog eens worden bijgespijkerd over de laatste verkeersregels? Grijp nu uw kans. Veilig Verkeer Nederland organiseert een aantal gratis opfriscursussen verkeersregels.

In 2 bijeenkomsten van 2 uur wordt u onder leiding van een gecertificeerde rijinstructeur van Veilig Verkeer Nederland bijgepraat over alle verkeersregels die in de loop der jaren veranderd zijn. Meldt u aan voor deze opfriscursus die bedoeld is voor verkeersdeelnemers van 50 jaar en ouder. Ook is er de mogelijkheid voor alle deelnemers aan deze cursus om zich vrijblijvend aan te melden voor een individuele praktijkrit in de eigen auto. Verdere informatie hierover ontvangt u tijdens de cursus.
De cursussen worden gehouden op:
Dinsdag 26 juni en 3 juli tijdstip 13.30-15.30 uur in Zundert
Woensdag 27 juni en 4 juli tijdstip 9.30-11.30 uur in Achtmaal
Donderdag 28 juni en 5 juli tijdstip 19.30-21.30 uur in Rijsbergen
U kunt zich inschrijven via vvn.nl/opfriszundert. Indien het aanmelden via de link niet lukt dan mag u ons tijdens kantooruren voor hulp bellen. Wij zijn bereikbaar op 088-5248850. De cursus heeft een informatief karakter, het is geen examen! U ontvangt ruim voor aanvang een brief met de locatiegegevens. [l]