Het Zunderts Toneel speelt: Nat Pak

ZUNDERT - Na de succesvolle productie Broer van regisseur Peter van der Heijden, presenteert Het Zunderts Toneel opnieuw een regie van een student van de Fontys Academie voor Theater. Op woensdag 20 en zaterdag 23 juni speelt Nat Pak, geregisseerd door derdejaars Manon Zonruiter.

Vijf volgroeide exemplaren van de menselijke soort, éénpitters in de liefde, doen hun ding in de bar bij het zwembad. Beetje hangen, beetje zoeken. Af en toe een baantje trekken. Soms vinden ze elkaar even, in de gedeelde sociale druk en in het misverstand. Maar meestal gaan ze alleen verder, op weg naar de uitgang.

Manon Zonruiter maakte een bewerking van een tekst van Don Duyns, oorspronkelijk bedoeld voor tieners, nu gespeeld door veertigers en vijftigers: Miranda Eiting, Liesbeth Geuzinge, John Jacobs, Annemiek Lambregts, Rimanta Tavoraite en Jim Mertens.

Locatie

Nat Pak speelt op een locatie waar slechts 50 bezoekers kunnen worden toegelaten. Er zijn dan ook alleen nog maar een paar plaatsen beschikbaar voor zaterdag 23 juni, aanvang 20.00 uur. (Op 20 juni begint de voorstelling om 21.00 uur). Plaats van samenkomst: Wildertsedijk 61, Zundert. Reserveren via www.hetzundertstoneel.nl. [l]