Zomerconcert op de Pannenhoef.
Zomerconcert op de Pannenhoef. Henk Pijnenburg

Zomerconcert op de Pannenhoef

RIJSBERGEN - In navolging van het succesvolle ‘Symphonica in Bosso’ organiseert Brabants Landschap op zaterdag 14 juli een zomerconcert op landgoed de Pannenhoef in Rijsbergen. Van 19.30 tot 22.00 uur brengen musici Anne en Josine Brackman klassieke muziekstukken ten gehore van onder andere Rachmaninov, Schubert en Debussy temidden van het bos.



Op haar zesde begon Anne (19) met pianolessen. Ze studeert momenteel aan het Amsterdams Conservatorium en speelt naast piano ook dwarsfluit. Ze won prijzen bij verschillende concoursen, onder anderen het Benelux Fluitconcours (2004), de Rotterdamse Piano Driedaagse (2005) en het Nationaal Concours van de Stichting Jong Muziektalent Nederland (2012).
Kaarten voor het zomerconcert op de Pannenhoef zijn verkrijgbaar via het VVV Zundert. Het aantal plaatsen is beperkt, wees er dus snel bij, want op = echt op, via: vvv@vangoghhuis.com o.v.v. lidmaatschapsnummer (beschermers Brabants Landschap), naam, e-mailadres en telefoonnummer.
De parkeerplaats 'De Bak', aan de Ettensebaan in Rijsbergen (navigatie: 4891 TG, Ettensebaan 25). Vanhier zo’n 0,5 tot 1 km lopen naar de locatie.

Zwarte Schuur
De Zwarte Schuur, met daarin een buitenlokaal van Brabants Landschap, is op die avond niet geopend, maar wel de volgende dag, zondag 15 juli, van 11.00 tot 15.00 uur. Vanhier vertrekt ook een gratis excursie, reserveren aan de balie wordt op prijs gesteld. Binnen is een tentoonstelling ingericht over de cultuurhistorie en de flora en fauna van de Pannenhoef en zijn vrijwilligers aanwezig voor het beantwoorden van vragen. [l]