VV Zundert gastheer wedstrijd NAC Breda-SBV Excelsior

ZUNDERT - Zaterdag 28 juli om 14.30 uur komt NAC Breda weer naar Zundert. Deze keer niet tegen de lokale helden, maar wellicht toch een leuke manier om weer eens live voetbal te kijken, na de vele slaapverwekkende wedstrijden op het WK voetbal.

Ook benieuwd naar de nieuwe aanwinsten van de club uit Breda. Want met Gervane Kasteneer, Mikhail Rosheuvel, Pelé van Anholt, Jurich Carolina en Greg Leigh ziet de selectie van de eveneens nieuwe trainer Mitchell van der Gaag er weer heel anders uit. En NAC Breda lijkt nog niet klaar met het binnen halen van versterkingen. Wellicht melden zich nog enkele nieuwe gezichten. En wie komen er dit jaar uit Manchester? Kortom er is naast een gezellige ambiance weer een hoop te ontdekken op sportpark de Wildert. Kaartjes zijn vanuit je luie stoel te bestellen via www.nac.nl Informatie hierover inclusief een link zijn ook te vinden op www.vvzundert.nl

Oefenprogramma
Nu de vakanties echt van start zijn en er geen wedstrijd tussen de Zundertse selectie en NAC Breda op het programma staat, ligt de voetbal echt stil. Voor degene die niet kunnen wachten, hierbij het voorlopige oefenprogramma van Zundert 1 en 2.
Zaterdag 11 augustus: VVGZ-1-Zundert-1 av.14.30u
Vrijdag 17 en zondag 19 augustus Sandraugia toernooi bij v.v. Schijf.
Zondag 18 augustus: Rijen-2-Zundert-2 av.11.00u
Dinsdag 21 augustus: Rood Wit-1- Zundert-1 av.20.00u; Zundert-2-Bavel-2 av.20.00u
Zondag 26 augustus: Dosko-1-Zundert-1 av.14.00u; Were Di-2-Zundert-2 av.12.00u
Dinsdag 28 augustus: Zundert-1-Roosendaal-1 av.20.00u

Lid worden
Dit kan al vanaf 4 jaar. Met de nieuwe team- en wedstrijdvormen zijn er tegenwoordig al mogelijkheden vanaf 4-jaar om kennis te maken met de voetbalsport. Ook bij VV Zundert is dit mogelijk. Want jong geleerd is, oud gedaan. Het is gezond, leerzaam en leuk om al op deze leeftijd lekker buiten op het voetbalveld bezig te zijn. Omdat rond deze leeftijd ook de eerste stappen op school gezet worden, wellicht een start met zwemles gemaakt wordt, is het soms lastig in te schatten of uw zoon of dochter dit wel leuk vindt of aan kan. Kom daarom geheel vrijblijvend, met uw zoon of dochter langs op woensdagavond van 18:00 tot 18:45 uur bij de training van onze jongste voetbalsterren! We starten weer op woensdag 22-augustus.
Voor de junioren zijn er naast het voetbal tal van activiteiten, zoals Bingo, Avond(t)urentocht, Jeugd tweedaagse, E&F-kamp, pannenkoekentoernooi, zaalvoetbal en penaltybokaal.
Zoals hierboven duidelijk wordt, is het op alle niveaus mogelijk om te voetballen bij V.V. Zundert. Natuurlijk zijn we altijd op zoek naar nieuwe leden en richten ons dan op de jongste jeugd. Maar ook bij de oudere jeugd en senioren, zijn nieuwe leden altijd welkom. Dus heb je ooit gevoetbald en zou je dit opnieuw willen gaan doen? Of heb je het nog nooit gedaan, maar lijkt het je wat, breng een bezoekje aan www.vvzundert.nl en kijk op een van de teampagina’s voor contactgegevens van de leiders. Voor de senioren is er ook de mogelijkheid om op donderdagavond te trainen en eventueel de avond af te sluiten op de clubavond met een quiz, riktoernooi, tafelvoetbalspel of gewoon een drankje en een praatje. [l]