Nieuwe vertreklocatie Fotopuzzel Fietstocht

ZUNDERT - Wij organiseren dit jaar voor de 19e keer een Fotopuzzel Fietstocht. Vorig jaar hebben er ruim 1.000 mensen meegefietst met deze mooie tocht. De tocht kan gereden worden tot en met 31 augustus. Als men de fietstocht een keer heeft gereden, dan rijdt men hem in het algemeen het jaar daarop weer. De deelnemers vinden de tocht altijd gezellig, mooi en leuk.

Nieuwe vertreklocatie is De Moerse Bossen, Rucphenseweg 30 in Zundert.
In het verleden was het begin en eindpunt van deze tocht gelegen bij café-discotheek Stuivezand.
Vorig jaar zijn we met de fietstocht verhuist naar Restaurant & Brasserie De Moerse Bossen, Ruchpenseweg 30, 4882 KC Zundert. Een zeer mooie locatie met veel parkeergelegenheid.

Fietstocht
De fietstocht is ca. 35 kilometer lang en voert langs de mooie bos- en buitengebieden van Zundert en Rucphen. De tocht is mooi voor jong en oud. Ook kinderen vinden het heel leuk om deze tocht te rijden en om de fotos op te zoeken. De routebeschrijving en een overzicht met een 30-tal foto’s, van dingen die men op mopet zoeken tijdens de fiesttocht, zijn verkrijgbaar bij De Moerse Bossen.
Bij deelname ontvangt u dan tevens een consumptiebon voor een drankje bij restaurant “De Cock-Pit” in Boschenhoofd. Dit restaurant bevindt zich halverwege de fietstocht en is gelegen aan het vliegveld.

Opbrengst
De Fotopuzzel Fietstocht wordt georganiseerd door Kruisboogvereniging Ons Genoegen. Met deze opbrengst kunnen we onze kruisboogbanen onderhouden en jeugdschutters voorzien van pijlen enzovoorts.
Veel deelnemers gaan vooraf, vaak in het weekend, alvast een kaart halen, om vervolgens op een dag te rijden die hen goed uitkomt. Men kan de tocht ook gedurende meerdere dagen rijden. Maak kennis met deze mooie fietstocht en doe mee. Wij hopen dat u meedoet en ook weer veel plezier beleeft aan deze leuke tocht. [l]