Sfeerimpressie uit een eerder editie van de BLR.
Sfeerimpressie uit een eerder editie van de BLR. Frank van Esch

Lions Rally rijdt voor stichting Leergeld Breda

BREDA - Op zondag 9 september organiseert Lions Club Breda Host in nauwe samenwerking met de Baronierijders voor de 12e keer haar jaarlijkse Bredase Lions Rally.

Deze kaartleesrit biedt voor ieder wat wils, of u nu een ervaren rittenrijder bent of voor de eerste keer deelneemt. U kunt deelnemen met uw klassieker of cabrio, maar ook met elke andere auto. De rally start bij het vrijetijdsgebied Breepark waar de equipes om half tien verzamelen. Na drie routes van in totaal 150 kilometer is rond vijf uur de finish bij uitspanning de Fazanterie in Ulvenhout. Daar is ook de prijsuitreiking en een afsluitend dinerbuffet.

We Serve
Lions Club Breda Host bestaat dit jaar 60 jaar en hoort daarmee bij de oudste Lions clubs in Nederland. Onder het motto ‘we serve’ ofwel ‘wij dienen’ organiseert de club allerlei activiteiten om een maatschappelijke bijdrage te leveren. Dit jaar gaat de netto opbrengst van de sponsorbijdragen en inschrijfgelden naar de stichting Leergeld Breda. Deze stichting heeft als doel te voorkomen dat kinderen om financiële redenen niet mee kunnen doen aan activiteiten die voor leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Denk aan deel kunnen nemen aan een schoolreis of een laptop voor huiswerk. Leergeld is al jaren een begrip in het Bredase en heeft met het goede werk van hun vrijwilligers al honderden kinderen en gezinnen ondersteund.

Inschrijven
De BLR wordt steeds gehouden op de 2e zondag in september. Dat weekend bleek de afgelopen jaren vrijwel zeker een garantie voor heerlijk weer. En de Baronierijders staan met hun expertise garant voor een gedegen kaartleesrit. Krijgt u al zin om samen met uw bijrijder in een onvergetelijke dag over mooie stuurweggetjes in West Brabant?
Op www.lionsrally.nl vindt u meer informatie en kunt u inschrijven. [l]