Oefenduel NAC-Excelsior in Zundert

ZUNDERT - Het zal niemand ontgaan zijn dat er dit jaar geen treffen tussen de Zundertse Selectie en NAC Breda op het programma staat. De Bredase club heeft dit jaar gekozen voor een andere opbouw tijdens de voorbereiding.


DOOR ADDO SPRANGERS

Er wordt echter wel gespeeld in Zundert. Op zaterdag 28 juli om 14.30 uur vindt op sportpark De Wildert een oefenduel tussen NAC en Excelsior Rotterdam plaats.

NAC sloot afgelopen zaterdag het trainingskamp in Manchester af met een oefenwedstrijd tegen Sheffield Wednesday. De ploeg van de nieuwe trainer Mitchell van der Gaag bood de Engelse Championship-middenmoter uitstekend partij, maar kwam een vroege 1-0 achterstand niet meer te boven. Een week eerder verloor NAC in St. Willebrord met 1-3 van Sparta Rotterdam.

Puzzelen

Het is dan ook nog even puzzelen voor oefenmeester Van der Gaag, opvolger van de populaire Stijn Vreven, naar de ideale samenstelling van zijn team. NAC zag de voorbije periode een vrachtlading aan spelers vertrekken en verwelkomde ook tal van nieuwe spelers. Die laatste groep wordt op korte termijn ook nog aangevuld met extra spelers van Manchester City vanuit het bestaande samenwerkingsverband.

Open Dag

De selectie van NAC wordt officieel gepresenteerd tijdens de Open Dag van NAC op zaterdag 4 augustus in het Rat Verlegh Stadion in Breda. Meer informatie over de wedstrijd NAC-Excelsior via www.vvzundert.nl.[l]