Kledingbank.
Kledingbank. H. Verburg

Leger des Heils neemt kledingbank Zundert over

ZUNDERT - Met ingang van 1 augustus 2018 zal het Leger des Heils te Breda de Kledingbank van de Stichting Welzijn Zundert (SWZ) overnemen en er een tweedehands kledingwinkel van maken.
De SWZ heeft de kledingbank zo’n drie jaar geleden opgericht met als doel mensen die over onvoldoende middelen beschikken, te voorzien van gratis kleding.

In de loop der jaren is gebleken dat de Kledingbank in een grote behoefte voorziet. SWZ heeft nu in het Leger des Heils een goede overnamepartner gevonden. Het Leger des Heils beschikt namelijk over heel veel ervaring als het gaat om tweedehands kledingwinkels. Op veel plaatsen in het land zijn deze winkels te vinden.
Voor het Leger des Heils zijn deze winkels een middel om met mensen in contact te komen en hen waar nodig te helpen.
Het Leger des Heils zal mensen met een indicatie ook in de toekomst van gratis kleding blijven voorzien. Daarnaast zal het voor iedereen mogelijk zijn om tegen een zacht prijsje goede, gebruikte kleding te kopen. Bij de winkel, die gevestigd is aan de Meirseweg 19A te Zundert (naast de Multimate), zal een kledingcontainer komen te staan waarin iedereen gebruikte kleding kan doneren.

Open op 5 september
In augustus zal de winkel vanwege de vakantietijd nog gesloten zijn. Ook zal deze maand gebruikt worden om de winkel te voorzien van een nieuw uiterlijk. Op woensdag 5 september zal de winkel dan voor het eerst geopend zijn.
De openingstijden zijn gesteld op maandag en vrijdag van 11.00 tot 14.00 uur en op woensdag van 12.00 tot 17.00 uur. Op de eerste zaterdag van de maand is de winkel tussen 10.00 en 12.00 uur geopend. [l]