Vakantiemiddag voor mantelzorgers

ZUNDERT - Zorgt u voor iemand met dementie of niet aangeboren hersenletsel ? En is een vakantie of uitstapje niet meer zo vanzelfsprekend? Dan bent u van harte welkom op de vakantiemiddag in augustus. U mag alleen komen of uw zorgbehoevende partner of ouder meenemen. We zorgen waar nodig voor de gewenste begeleiding.

We komen bij elkaar in de prachtige tuin Vlinders en Klaprozen in Wernhout. U heeft de gelegenheid om lekker door de tuin te wandelen, een boeket te plukken, een potje jeu de boules te spelen, te lezen (neem gerust uw boek mee), een spel te spelen of gewoon lekker te zonnen en te kletsen.

Praktisch
Vrijdag 17 augustus van 14.00 tot 17.00 uur. Heeft u zelf geen vervoer? Wij kunnen u ophalen en thuisbrengen. Incl. hapjes en drankjes. Deelname is gratis. Er is een aangepast toilet op locatie.

Aanmelden
Bellen naar Stichting Welzijn Zundert via 076 5972200 of mailen naar info@swzundert.nl. U kunt aangeven of u samen of alleen komt. Wilt u ook benoemen of u begeleiding op prijs stelt en evt. vervoer nodig heeft? Wees er snel bij want door de intieme setting zijn de plaatsen beperkt.

Vlinders en Klaprozen

Deze middagen zijn mogelijk gemaakt in samenwerking tussen Vlinders en Klaprozen en het Steunpunt Mantelzorg. Schikken deze data u niet of wilt u op stap met de hele familie? Dan kunt u ook op eigen gelegenheid een bezoek brengen aan de tuin. Vlinders en Klaprozen biedt uitjes op maat. Voor meer informatie en het plannen van een bezoek:
http://vlindersenklaprozen.nl/
https://www.facebook.com/vlindersenklaprozen.nl/

Steunpunt Mantelzorg

Zorgt u voor iemand? Door u aan te melden bij het Steunpunt Mantelzorg van Stichting Welzijn Zundert wordt u vrijblijvend op de hoogte gehouden van nieuws en interessante bijeenkomsten voor mantelzorgers.

De Welborg 4, 4881 CZ Zundert, tel. 076-5972200, info@swzundert.nl, www.swzundert.nl. [l]