Avondwandelvierdaagse Achtmaal komt er weer aan

ACHTMAAL - De eerste volle week van augustus is het weer zover. Dan vindt van maandag 6 augustus t/m vrijdag 10 augustus de wandelvierdaagse plaats. Er worden weer route’s uitgezet in de prachtige omgeving van Achtmaal. Elke avond wordt er vertrokken van een andere locatie. Men kan kiezen uit 5 of 10 km.

De inschrijving is dagelijks geopend vanaf 18.00 uur en er kan gestart worden tussen 18.30 uur en 19.00 uur. Vooraf inschrijven is ook mogelijk via de mail. Onderweg bij de controlepost wordt voor een natje en droogje gezorgd.
Voor degene die inschrijven voor een hele week en minimaal vier avonden meelopen is er een herinneringsspeldje en voor de oudste en jongste deelnemer op beide afstanden hebben we weer een leuk extraatje.

Startlocaties
Maandag 6 augustus: Café de Toekomst, Past. De Bakkerstraat 19; Dinsdag 7 augustus: MFA de Nachtegaal, Van den Berghstraat 4; Woensdag 8 augustus: Café den Thuur, Achtmaalseweg 178; Donderdag 9 augustus: Kantine VV Achtmaal, Buntweg 7; Vrijdag 10 augustus: Café t Panehuske, Roosendaalsebaan 4.
Hopelijk zien wij u één of meerdere avonden om met ons mee te wandelen. Voor meer informatie of inschrijven E-mail: info@wandelcomite-achtmaal.nl[l]