ACHTMAAL - De inschrijving voor het C driebandenkampioenschap verloopt weer voortvarend. Tenminste 40 deelnemers zullen aan de start staan van het C driebandenkampioenschap in Achtmaal.

Een aantal vertrouwde gezichten lopen rond de groene tafel. Zo zal Jan Poppelaars (Jan Pop) geboren in Achtmaal weer een hindernis zijn voor de collega-biljarters. Ook Swa Antonissen uit Rijsbergen is een hinderpaal. Swa heeft al een aantal keren de voorwedstrijden gewonnen. Voorts zal Loek van Hassel nogmaals willen doorstoten naar de top drie, hij heeft de capaciteiten. Hij is immers de zoon van de begaafde libre speler Leo den Bakker. Omdat de mogelijkheid wordt gegeven om op woensdagmiddag te spelen komt ook publiekstrekker Sjaan Daamen weer naar De Toekomst, brengt altijd supporters mee. Toekomst biljarter Mon Zagers staat bekend om zijn fantasierijke oplossingen, leuk om naar te kijken. En good old Frans Gommers, ook al van Achtmaalse origine, zal graag aantonen dat hij er nog bij hoort.

De Achtmaalse Gommers mannen willen altijd winnen en dat is de enige echte sportmentaliteit! In biljartarena De Toekomst is altijd een ontspannen sfeer, mede door de vriendelijke bediening van gastvrije dames uit het grensdorp, goed toeven voor de spelers en de supporters. Het geluid van een varken bepaalt op een vrolijke manier of een carambole met geluk tot stand kwam, typerend voor het C toernooi. T/m 25 augustus is aanmelden nog mogelijk bij Ad van Aert, Achtmaalseweg 208 B, 4885 AV Achtmaal, tel. 06-16056231 of via e-mail: riavanaert@home.nl. [l]