Avoord organiseert tweede rollatorloop in Zundert

ZUNDERT - Na de eerste succesvolle eerste rollatorloop van vorig jaar, organiseert Avoord in de gemeente Zundert een tweede editie.

DOOR PETER HOUTEPEN

Op woensdag 5 september is iedereen met een rollator welkom bij DJA aan de Akkermolenweg 11 in Zundert om diverse afstanden te lopen. Gekozen kan worden uit 400 meter, 1 kilometer en 2,5 kilometer. In Zundert wordt de rollatorloop 's morgens gelopen. Bij DJA worden alle lopers om 10.30 uur ontvangen, waarna ze om 11.00 uur officieel van start gaan voor de wandeling.

Aanmelden

Bewoners van de locaties van Avoord hebben onlangs een brief ontvangen met de mogelijkheid om zich aan te melden. Woont u in de wijk en wilt u ook deelnemen? Dan kunt u zich aanmelden bij 't warm hart op een van de locaties van Avoord.

Bussen

Voor de lopers zonder vervoer regelt Avoord bussen. Die vertrekken om 9.45 uur vanaf Rijserf en om 10.00 uur vanaf de Willaert. Om 12.30 uur tijden deze bussen weer terug. De kosten voor het busvervoer zijn 1 euro en dienen contant betaald te worden aan de buschauffeur.

Vragen

Avoord hoopt op veel aanmeldingen om er een geslaagde tweede rollatorloop van te maken. Wie nog vragen heeft kan terecht bij Jorn Magielse, buurtsportcoach van Sportservice Noord-Brabant van de gemeente Zundert, via e-mail: jorn.magielse@ssnb.nl[l]