ACHTMAAL - Het is voor de organisatie van BV De Toekomst in ieder geval een opsteker dat een ambitieuze vrouw gaat meespelen. Er komen voldoende biljarters naar Achtmaal voor minimaal 9 poules van 5, een mooie basis voor dit C kampioenschap.

Omdat hij op woensdagmiddag kan spelen komt de sympathieke Harrie Roelands naar de gouwe stad. Ook aan de start komen Jac Braspenning, Rinus Schalk, Albert Machielse, Jack Schalk, de fanatieke Henri van Doremalen en Christ Cristianen. Ook thuisspeler de bescheiden Marcel Peeters is van de partij.

Maar een aanmelding is goud voor De Toekomst. Wat te denken van een vrouw met de Belgische nationaliteit, die helemaal in de ban is van het biljartspel. Milenca Stuyck deelt de lakens met niemand minder dan de regerend A kampioen van Zundert Lennart Schrauwen. Met goedvinden van Lennart deelt zij op haar tijd wel eens de lakens uit. Regelmatig leert Lennart zijn Milenca de fijne kneepjes van het driebanden en dat lukt vrij aardig. Dus de mannen van Achtmaal zullen aan de bak moeten om deze gemotiveerde vrouw tegen te houden. Milenca zelf vindt het geen ABC-tje, maar wil er wel een CBA- tje van maken. Het wordt in biljartarena De Toekomst beslist weer een bijzonder spektakel met een 'Belske' erbij!

Jan Voermans zal extra stoelen in moeten zetten, tot dan!