Banenmarkt transport & logistiek
Banenmarkt transport & logistiek Foto:

Banenmarkt Transport & Logistiek Etten-Leur

ETTEN-LEUR - Na eerdere succesvolle edities is het donderdag 20 september a.s. weer tijd voor een unieke banenmarkt Transport & Logistiek bij Blom Verkeersschool in Etten-Leur.

Of je nou student, werkloos of gewoon toe bent aan een nieuwe uitdaging, hier ontmoet jij jouw toekomstige werkgever! Tientallen bedrijven presenteren zich tijdens deze unieke banenmarkt in Etten-Leur. De vacatures zijn uiteenlopend van magazijnmedewerker, chauffeur tot aan rijinstructeur.

Donderdag 20 september
De avond wordt om 18.30 uur geopend met een korte presentatie over de sector, de kansen op de arbeidsmarkt en opleidingen met baangarantie. Na de presentatie is er voldoende gelegenheid om kennis te maken met de diverse bedrijven. Tip: vergeet niet tijdens de avond een CV check te laten doen en hoor van de experts hoe jouw CV verbetert kan worden. Ook is er nog een korte workshop sollicitatietips.|


Opleiding van nieuwe chauffeurs is de toekomst
Tijdens de banenmarkt wordt er ook gekeken naar de opleidingsbehoeften en worden er opleidingen met baangarantie aangeboden waarbij er gekeken wordt naar om- of bijscholing om de inzetbaarheid te verbeteren.

Zorg dat je erbij bent!
Donderdag 20 september. Start 18.30 uur (koffie staat klaar vanaf 18.15 uur)
Aanmelden gewenst:
www.viaquales.nl | 088 0184 300 | iris@viaquales.nl [l]