ZUNDERT - Op woensdagmiddag 12 september zijn de eerste partijen van het C-driebandenkampioenschap.

Doordat dit jaar ook 's middags kan worden deelgenoten in biljartarena De Toekomst is het aantal biljarters gestegen naar 45, ten opzicht van 40 in het afgelopen jaar.

Goed dat de organisatie er op deze manier weer een aantal echte liefhebbers heeft bijgehaald. Het biljartbal wordt op woensdag 12 september a.s. geopend om 13.00 uur door: Albert Machielse en Leo Nouws in poule 7. Gelijktijdig is de partij tussen Wim van Hoof en Jef Aert in poule 8.

In poule 7 wordt vervolgd met Frans Gommers contra Guus Breur en bij poule 8 komen Jac Schalk en Sjaan Daamen tegen elkaar.

Leo Nouws speelt zijn tweede wedstrijd tegen Jos Aarts.

In poule 8 komt Jef van Aert voor de 2e keer in actie tegen Harrie Roelands, een prestigeduel.

Verder staan de op de rol: Albert Machielse-Cees Breur en

Wim van Hoof-Sjaan Daamen. Afsluitend speelt Frans Gommers tegen Jos Aarts en neemt Jac Schalk het op tegen Harrie Roelands. Na deze poulewedstrijden ontstaat al een belangrijke tussenstand. Op donderdag 13 september 2018 komen de poules 3 en 4 aan de bak. In poule 3 acteren belangrijke kandidaten met Louis Havermans, Kees van Ginneken, Jos Dekkers, Marcel Peeters en André van Nispen.

In poule 4 uiteraard vuurwerk met Milenca Stuyck, Jan Poppelaars (de Pop), Jac Braspenning, Toekomst biljarter Mon Zagers en Piet Lips. Dat wordt gegarandeerd dringen geblazen in biljartlokaal De Toekomst in Achtmaal. Voor de liefhebbers is het weer weken lang genieten in de gouwe stad, zorg dat u erbij bent, reserveer tijdig uw plaats. [l]