WERNHOUT - Vanwege het grote succes van de voorgaande jaren komt er ook dit jaar een Dorpsquiz in Wernhout. Deze vindt plaats op vrijdag 26 oktober aanstaande in het Wierenbos te Wernhout. Aanvang van de avond is 20.00 uur.

Ook dit jaar organiseert het Wierenbos, Stichting Hooghe Heerlickheyt Wernhout en Dorpsraad Wernhout de Dorpsquiz Wernhout. De opzet is onveranderd. Wederom krijgt men vragen voorgelegd die gaan over muziek, sport, rekenen, taal en actualiteiten én uiteraard Wernhout. Wie gaat de strijd aan?

Wij nodigen u van harte uit om één of meerdere teams samen te stellen en deel te nemen aan de Dorpsquiz 2018. Niet alleen teams van verenigingen, maar ook vanuit familiekring, vriendenkring of buurtgenoten kan worden deelgenomen. En om de sfeer nog verder te verhogen zouden wij van de organisatie het leuk vinden als u in clubtenue aanschuift. Ook dit jaar spelen we met teams van 3 personen. Belangstellenden kunnen zich vanaf heden inschrijven. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Een deelnameformulier is verkrijgbaar bij het Wierenbos. Ook kunt u een team opgeven via email: wierenbos04@ziggo.nl. Inschrijven kan tot 15 oktober a.s. [l]