ZUNDERT - Het afgelopen weekend waren onze leden beide dagen actief.

Op zaterdag werd door enkele leden deelgenomen aan de Yellow Jersey Classic in Rucphen-St.Willebrord. Acht leden hebben vanaf Kinderdijk aan de jaarlijkse IHC- toertocht deelgenomen.

Of het een en ander te maken had met de opkomst op zondagmorgen zullen we niet weten. Feit is dat de bij de A groep en de B groep de opkomst beneden het normale was.

De A ploeg heeft een rit gereden naar Willemstad. Zij vertrokken via Etten Leur, Zevenbergen, Klundert, Noordschans om zo Willemstad te bereiken voor de koffiestop. Daarna zijn ze via Oudemolen, Standdaarbuiten, Zegge en Rucphen weer terug naar Wernhout gefietst.

De B ploeg had Castelre als koffiestop. Via Strijbeek, Chaam, Ulicoten werd Castelre bereikt. Om aan een aanvaardbaar kilometerstal te komen werd besloten om via Wortel, Merksplas, Rijkevorsel, De Kluis onder Hoogstraten, en Maxburg terug naar huis te rijden.

Programma

Voor zondag hebben zowel de A als de B groep Gilze als bestemming op het programma staan. De A ploeg rijdt wel een 10 tal kilometers meer dan de B groep. Voor beide groepen is het vertrekuur 08.30 uur vanaf De Valk in Wernhout.

De C groep vertrekt hier eveneens maar dan om 09.00 uur.

De leden worden er nog aan herinnerd om hun inschrijving voor zondag 16 september te bevestigen voor de deelname aan het clubkampioenschap op 23 september.[l]