Opgeven voor Scootmobieldag

ZUNDERT - Ook dit jaar organiseren het Gehandicapten Platform en de Gemeente Zundert een Scootmobieldag voor alle mensen die in het bezit zijn van een scootmobiel of die er aan denken om er een aan te schaffen (er is altijd een reserve scootmobiel).

Deze dag zal plaatsvinden bij het Wapen van Zundert in de Katerstraat. De cursus bestaat uit twee delen namelijk een theoriedag, die is op dinsdag 2 oktober van 14.00 tot 16.00 uur. De tweede dag is een praktijkdag en die is op dinsdag 9 oktober vanaf 9.00 tot 16.00 uur. Wij verzorgen de lunch voor alle deelnemers.

De praktijkdag bestaat uit ogen en oren test, bewegingsoefeningen, een rijvaardigheidscircuit op de markt en nog een klein ritje in de omgeving. Ook nog een theoriequiz. Er is ook technieker aanwezig die de scootmobiel even kan nakijken indien nodig.

Bij voldoende deelname uit Rijsbergen kunnen we er voor zorgen dat iemand met de fiets met jullie gaat mee rijden naar Zundert.

Certificaat

Aan het einde van de dag ontvangt elke deelnemer een certificaat dat door de wethouder zal uitgereikt worden. U kunt zich telefonisch opgeven bij Dian Bogaerts van het Gehandicapten platform, tel. 076-5962420. Deelname is gratis. Bent u al eens geweest kom gerust nog een keertje, kent u iemand met een scootmobiel geef het gerust door.[l]