Wernhout verspeelt in extra tijd de overwinning

WERNHOUT - Onder herfstachtige omstandigheden mocht Wernhout dit jaar de competitie starten bij BSC in Roosendaal.

Beide teams maakte er van begin af aan een open wedstrijd van maar Wernhout nam geleidelijk wat meer het initiatief en had ook de betere kansen. De eerste kans voor Maikel uit vrije trap van Davey ging naast. Carlo bokste de bal kort hierna over de goal na een vrije trap van BSC. Tien minuten later kon Carlo zich nogmaals onderscheiden met een geweldige save op een streep van een vrije trap die hij onder uit de hoek haalde. Na ruim een half uur een mooie kans voor Mathieu die uit kon halen maar een Roosendaalse verdediger gooide zich nog net in de baan van het schot dat zodoende naast ging. Kort voor rust werd het Wernhoutse overwicht toch beloond. Uit een corner van Thijs D. die werd verlengd door Mathieu rondde Chris met een kopbal af, 0-1

Na rust kreeg Wernhout binnen een paar minuten de kans om de score te verdubbelen maar Maikel raakte de voorzet van Leroy niet lekker zodat de bal naast vloog. Gedurende de tweede helft trok BSC meer het initiatief naar zich toe wat ook een paar kansen opleverde. Carlo hield BSC met een goede reflex op een kopbal van een treffer af .Twintig minuten voor tijd een Roosendaalse aanval met een boogballetje door het Wernhoutse centrum maar deze kans werd naast geschoten. Kort voor tijd krijgt Mathieu de kans om de wedstrijd in het slot te gooien maar helaas gaat deze naast. Hierna nog een ongelukkig moment waarbij Dion in een duel met zijn tegenstander met hun hoofden tegen elkaar botsen en gestrekt bleef liggen op het veld. Na enkele minuten verzorging en de wissel sloeg BSC in de blessuretijd nog onverwacht toe met een rake kopbal, 1-1.

Gezien de wedstrijd was de uitslag terecht maar voor Wernhout was het toch de teleurstelling dat overheerste na het uitvallen van Dion en de late tegentreffer.

Komende zondag komt titelkandidaat Sprundel op bezoek dat in de eerste wedstrijd Gesta met 8-1 heeft afgedroogd. Wernhout kan dus aan de bak wil het de punten in eigen huis houden.

MO17-1-Viola MO17-1 12.30 (VR)

MO15-1-Bavel MO15-1 10.00 (locatie Zundert)

Speler van de week

Tijdens de wedstrijd Wernhout 1-Sprundel 1 zal Julian Peeters de speler van de week zijn. Wij verwachten de Fam.Peeters om 12.45 uur op het voetbalveld aanwezig te zijn. [l]