GrootGroenPlus 2018 staat in teken van innovatie

ZUNDERT - GrootGroenPlus is weer in aantocht. Van woensdag 3 oktober tot en met vrijdag 5 oktober 2018 neemt de vakbeurs voor de internationale boomkwekerijbranche weer haar intrek bij de vertrouwde locatie CLTV Zundert.

DOOR ADDO SPRANGERS

Het is alweer de 28ste keer dat de vakbeurs wordt gehouden. Kwekers, handelaren, fabrikanten en leveranciers van machines en werktuigen en tal van toeleveranciers uit Nederland en Belgiƫ - in totaal zo'n 300 deelnemers - staan paraat om bezoekers op de hoogte stellen van laatste ontwikkelingen in dit vakgebied. Ook dit jaar kent vakbeurs GrootGroenPlus weer een thema. Na het succesvolle thema 'My Favourite Plant!' werd gekozen voor een meer toekomstgericht en alomvattend thema, dat veel ruimte biedt voor onder meer (technische) innovaties: THE FUTURE = GREEN.

Road Show

Vorig jaar was er voor het eerst, in samenwerking met de Koninklijke Vereniging voor Boskoopse Culturen (KVBC), een Road Show aanwezig op vakbeurs GrootGroenPlus. De Road Show bestaat uit een selectie aan nieuwigheden uit de veldkeuringen, tentoonstellingskeuringen en sterrenkeuringen die de KVBC in de afgelopen jaren heeft uitgevoerd. Via deze Road Show wordt aan deze toppers nogmaals aandacht besteed. Dit jaar gaat het om maar liefst 28 reeds gekeurde terugkerende nieuwigheden. Surf voor mee informatie naar www.grootgrioenplus.nl[l]