Al eens aan vrijwilligerswerk gedacht? SWZ en haar vrijwilligers zetten zich in voor burgers van gemeente Zundert die een steuntje in de rug nodig hebben.

Als vrijwilliger van Stichting Welzijn Zundert kun je zeer uiteenlopende dingen doen voor diverse doelgroepen, kortdurend of structureel, vooral praktisch aan de slag of juist van grote emotionele waarde, 's avonds of overdag. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Helpen met OV / reizen
Sali (15) wil graag zelfstandig met het openbaar vervoer leren reizen. Vanuit zijn nieuwe woonplaats heeft hij hier nog geen ervaring mee en iets nieuws leren kost hem altijd wat extra moeite.

We zoeken iemand die enkele keren (+/- 5x) met hem mee wil gaan om veilig van Rijsbergen naar Etten-Leur te leren reizen. Je reiskosten worden vergoed. De voorkeur gaat uit naar iemand met goede sociale vaardigheden en geduldige instelling. Sali is zeer gemotiveerd en vind het leuk om nieuwe mensen te leren kennen.
Met een paar uur van jou tijd kun je Sali helpen zijn wereld en zelfstandigheid te vergroten. Heb je interesse? We vertellen je graag meer.
Praktisch: oefenen kan na schooltijd (eind van de middag) of in het weekend plaatsvinden.

Tijdelijke hulp! Ondersteuning bij woning zoeken
Hans(76) en Ingrid uit Zundert zoeken een (huur)woning. Dit vinden zij zelf best lastig om aan te pakken, ze zijn wel bekend met e-mail en het internet, maar hebben dat ene steuntje in de rug nodig. We zijn dan ook op zoek naar een vrijwilliger die hen tijdelijk wil helpen met hun zoektocht. Iemand die het leuk vindt om dit met hen uit te zoeken en dat steuntje in de rug te geven? Wanneer? In overleg.Ben jij de vrijwilliger die Hans en Ingrid wil helpen? Laat het ons weten. Het is tijdelijke hulp.



Heb je belangstelling of ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Kijk op onze website www.swzundert.nl voor deze en andere vacatures of neem contact op met Stichting Welzijn Zundert, De Welborg 4. Tel: 076-5972200 mail: info@swzundert.nl