Geen punten voor Kippenpan.nl/van Beers-Son

ZUNDERT - Ook in de derde wedstrijd van de competitie tegen FDV Jacoby/Schuler Cues te Hoeven wist Kippenpan.nl/van Beers-Son geen punten behalen en blijft de teller op nul.

Begonnen werd met Rudy Hendrickx tegen Lennart en Brian van Genechten tegen Mark. In beide partijen was het een ongelijke strijd, voor Lennart in positieve zin, voor Mark daarentegen in negatieve zin. Tot aan de pauze was er voor Mark, bij een tussenstand van 13-14, nog niets aan de hand en was winst zeker nog mogelijk. Na de pauze kon Mark nog enkele beurten bijbenen, waarna Brian de turbo aanzette met twee series van 4 en één van 3 erbij. Uitslag 35-22 in 45 beurten.

Lennart had nog steeds de goede vorm van de afgelopen weken en zette zijn tegenstander direct op een onoverbrugbare achterstand. Hij begon met 3,3,1 en maakte vervolgens ook nog een serie van 3 en 4, waardoor de stand na 18 beurten 7-23 in zijn voordeel werd. Ondanks enkele goede beurten van Rudy, bleef ook Lennart regelmatig scoren en behield daardoor zijn ruime voorsprong tot het einde. Eindresultaat 19-35 in 42 beurten.

Vervolgens was het aan de beide kopmannen om 1 of 2 punten voor het team binnen te halen. Het goede spel van Danny de afgelopen weken gaf goede hoop op een positief resultaat in zijn wedstrijd tegen Frans de Vos. Helaas voor hem en voor het team was er geen kruit gewassen tegen zijn tegenstander. Terwijl Danny in het begin geen vat kreeg op de tafels, buitte Frans het thuisvoordeel volledig uit. Na een serie van 5, maakte Frans ook nog een serie van 7 en werd de tussenstand na 17 beurten 9-24. Ook een serie van 6 door Danny mocht niet meer baten. Frans wint de partij met 27-40 in 31 beurten.

Tegelijkertijd was onze kopman Frank de Groof in een verbeten strijd gewikkeld met Jeffrey van Nijnatten. In het begin van de partij overklaste Frank Jeffrey en toonde hij zijn klasse met regelmatige scores, waarbij tevens een serie van 6. Dit resulteerde in een tussenstand 25-10 in 16 beurten. Dat Jeffrey uit het goede biljarthout is gesneden, bewees hij door beetje bij beetje zijn achterstand te verkleinen om op het einde van de partij toe te slaan. Na 34 beurten had Frank nog steeds een voorsprong van 37-36. Hierna maakte Jeffrey het met een serie van 3 en 1 uit, uitslag 38-40 in 37 beurten. Einduitslag 6-2 voor FDV Jacoby/Schuler Cues.

Onze volgende wedstrijd is zaterdag 6 oktober in Hoensbroek tegen LaPlaza Hoensbroek. [l]