Start winterseizoen KBO Zundert

ZUNDERT - KBO Zundert start het winterseizoen met film over oud Zundert tijdens een themamiddag met twee mooie onderwerpen. Deze themamiddag is op woensdag 24 oktober (in onze nieuwsbrief stond een verkeerde dag nl. maandag 24 oktober) in het Wapen van Zundert, aanvang 13.30 uur.

We beginnen met Hr.Boemaars van Stichting Welzijn Zundert ofwel SWZ. Hij zal een toelichting geven over zijn organisatie en speciaal over onderdelen die voor senioren van belang kunnen zijn. Hierna zal er een film vertoond worden over oud Zundert. Deze film gaat over Zundert van een poosje terug. Deze film is in de loop der jaren gemaakt door Janus van Hassel, van fotozaak van Hassel en goed bewaard zodat wij er nu nog van kunnen genieten. Cor van Sprundel, samen met leden van de foto en videoclub Zundert, hebben deze film bewerkt naar de huidige techniek, en zal voor de presentatie van deze film zorgdragen.
        
Activiteiten komende weken

Fietsen: Maandag 22 oktober, vertrek vanaf Boerenbond om 13.30 u. Bij slecht weer schuift de start op naar woensdag. Dit is de laatste rit van het seizoen. Dank aan onze leider Jack Hereijgers voor de vele mooie ritten in onze prachtige omgeving.
Wandelen: Het wandelseizoen gaat weer beginnen. Op 12 november start de eerste wandeltocht, start vanaf de Willaert om 13.30 uur. Ook dit seizoen weer onder leiding van onze wandelcoach Cees Bruins.
Jeu de Boules: Dinsdagmiddag buiten bij de Willaert, als het weer dit niet toelaat,dan gaan we binnen koersballen, start 13.30 u.
Sjoelen: Iedere dinsdagmiddag in het Wapen van Zundert, start 13.30 u,de organisatie onder leiding van Hilda Frijters.
Bingo: Maandag 5 november is er weer een mooie bingo in het Wapen van Zundert.start 13.30 u.[l]