Met 35 teams was de zaal weer volledig gevuld.
Met 35 teams was de zaal weer volledig gevuld. Bart Oostvogels

Buurtschap De Lent winnaar van de Wernhoutse Quiz

WERNHOUT - Gezelligheid en gezonde spanning. Het was af te lezen op de gezichten van de deelnemers in gemeenschapshuis het Wierenbos. Inmiddels voor het 6e keer op rij vond daar de jaarlijkse dorpsquiz plaats. Ook nu weer met succes.

Vele verenigingen hadden naar traditie een of meerdere teams voor deelname ingeschreven. Met 35 teams was de zaal weer volledig gevuld.

De vragen waren veelzijdig, voor jong en oud. Zo ging het onder andere over taal, geschiedenis, actualiteit en uiteraard ook over Wernhout. Waar mogelijk, naast spanning, ook met de nodige humor.

De 3e plaats ging naar ‘het DamenTeam’. Het team van Buurtschap Wernhout werd verdienstelijk 2e. De uiteindelijke winst werd behaald door het team van Buurtschap De Lent. Felicitaties aan de winnaars.

Het organiserende Wierenbos, Stichting Hooghe Heerlickheyt Wernhout en Dorpsraad Wernhout zijn zeer in hun nopjes met het behaalde resultaat en danken iedereen die deze avond tot een succes hebben gemaakt. Volgend jaar doen we het weer, op vrijdag 25 oktober 2019 om precies te zijn. Zet deze datum alvast in je agenda![l]