Halloween Kindertocht in Achtmaal. FOTO CHARLES VAN CAMPENHOUT
Halloween Kindertocht in Achtmaal. FOTO CHARLES VAN CAMPENHOUT Foto: Charles van Campenhout

Weer geweldige opkomst bij Halloween kindertocht Achtmaal

ACHTMAAL – Meer dan ooit wisten de kinderen de weg naar de Achtmaalse Halloween Kindertocht te vinden. Met een opkomst van meer dan 120 kinderen en daarbij nog bijbehorende ouders was het een drukke boel afgelopen vrijdag daar in Achtmaal..

Een schitterende tocht viel de Achtmaalse jeugd ten deel, dwars door de kern liepen ze naar Madelieve en konden ze zelfs door het Oorlogsmuseum. Op diverse punten kregen ze een verhaal met opdrachtje voorgeschoteld. Aan alle kinderen en ouders uit Achtmaal en daarbuiten: bedankt! Mede door de geweldige inzet van vrijwilligers en de talloos versierde Halloween-tuintjes werd het een meer dan geweldige tocht; zonder deze mensen was dit zeer zeker niet mogelijk geweest.

Halloween Griezeltocht
Aanstaande vrijdag 2 november zijn de grotere kinderen en de volwassenen aan de beurt en zal het allemaal een stukje ruiger tekeer gaan. Inschrijven en vertrek kan tussen 18.30 uur en ± 19.30 uur, wederom is startpunt café de Toekomst te Achtmaal. Vergeet niet uw zaklamp, reflecterend hesje en stevige wandelschoenen of laarzen mee te nemen, want deze keer gaan we serieus van de gebaande paden. Mocht u nog vragen hebben: halloweentocht@home.nl. [l]