ZUNDERT - Als de zomerwarmte verdwijnt, de dagen korter en donkerder worden en het herfstweer komt, passen wij mensen ons ook aan. We gaan met onze activiteiten van buiten naar binnen en de fietstochten worden wandeltochten.

Belangrijk is dat wij, senioren van Zundert, in deze periode in beweging blijven en contact hebben met mensen in onze omgeving. Als KBO Zundert proberen wij hieraan onze bijdrage te leveren met ons activiteitenprogramma.

Programma komende weken
Bingo: Maandag 5 november een gezellige bingo in het Wapen van Zundert, aanvang 13.30 uur. Deze middag onder deskundige leiding van onze voorzitter Andre Huijbregts. Er zijn mooie prijzen te winnen, deze worden verzorgd door Toos Cockx en Magda Verhaard. Onze dank hiervoor. Hebt u vragen of behoefte aan informatie bel dan even met Andre Huijbregts 0768500553.
Koersbal: Iedere dinsdagmiddag in de Willaert, aanvang 13.30 uur. Voor informatie belt u met Jan Kustermans 076-5974346.
Sjoelen: Dinsdagmiddag is onze sjoelmiddag in het Wapen van Zundert start 13.30 u. Wilt u ook meedoen of wilt u meer informatie bel dan met Hilda Frijters 076-5974593.
Wandelen: Eerste wandeltocht van het winterseizoen. Maandag 12 november, deze is met tussenstop. Wij verzamelen in de Willaert en starten om 13.30 uur. Hebt u vragen, is het weer erg slecht, bel dan even met onze wandelcoach Cees Bruins 06-20586750.
Volgende keer geven wij u de uitslag van de Jeu de Boules zomer competitie.
Senioren van Zundert, zorg voor uw gezondheid, doe actief mee en blijf mede hierdoor geestelijk en lichamelijk fit.[l]