RIJSBERGEN - Op zondag 4 november organiseert de stichting Tashi Delek een dagvullend programma in Rijsbergen voor hun goede doel in Nepal.

In de morgen staat er een spinningmarathon geplant die gegeven gaat worden onder deskundige leiding van instructeurs van Lounge Sport Cafe en Sportschool Total Body WorX in Rijsbergen. U kunt zich opgeven door een berichtje te sturen aan: info@totalbodyworx.nl of tashidelek581@gmail.com. De aanvang van dit gebeuren is om 9.00 uur.
In de middag is er in het café een optreden van "Ferryman". Deze band speelt Ierse muziek. Hun optreden zal beginnen om ongeveer 13.30 uur en spelen twee sessies. Om het Ierse gevoel te versterken zal er ook Ierse bieren en Fish and Chips te nuttigen zijn. Voor dit gebeuren kunt u gratis binnenlopen.

Stichting
De inkomsten van deze dag komen geheel ten goed aan het werk van bovengenoemde stichting. Deze stichting is werkzaam in Nepal om daar de mensen te helpen hun inkomen uit de agrarische sector te verbeteren. Voor meer achtergrond info kunt u terecht op de site van bovengenoemde organisaties. [l]