RIJSBERGEN - Op zondag 28 oktober stond de thuiswedstrijd tegen SAB op het programma. Na 2 gelijke spelen was het zaak om de 3 punten in eigen huis te houden.

Al na 6 minuten wordt de score geopend door VVR. Na een crossbal op Yoran kan deze de bal laag voorgeven op de inlopende Stef, die de bal bij de 1e paal binnen weet te tikken. In de 29e minuut wordt na een snelle inworp Jolan bereikt. Zijn voorzet bij de 2e paal valt voor de voeten van Yoran. Yoran kapt zijn tegenstander uit en schiet de bal diagonaal in de kruising, 2-0. Na 35 minuten legt Imre een vrije trap bij Joris weg. Hij weet de bal te controleren en in te schieten, maar zijn schot wordt geblokt door een SAB-verdediger. Enkele minuten later een opening van Joris op Jolan, die daarna met een steekbal Yoran inspeelt. Yoran passeert op de achterlijn zijn tegenstander en legt de bal keurig terug op de vrijstaande Hassan, die simpel binnen kan schieten, 3-0. Na 44 minuten belandt een verre doeltrap van Bram achter de verdediging van SAB. Hierdoor komt Jolan in balbezit en in een 2-1 situatie met de keeper de bal aflegt op Yoran, die zo zijn tweede goal van middag binnen kan schieten, 4-0.

Net na de rust wordt een corner voor SAB bij de 2e paal terug gekopt en vanaf 5 meter hard ingeschoten. Roy weet de bal in de korte hoek te blokken. Na 65 minuten komt SAB op 4-1. Een vrije trap wordt bij de 2e paal uitverdedigd. De bal wordt hierna opnieuw ingebracht waarna deze door een vrijstaande speler in de verre hoek wordt gekopt. Na 73 minuten levert opnieuw slap verdedigen de 4-2 voor SAB op. Een vrije trap valt bij de 2e paal voor de voeten van de spits van SAB, die de bal hard binnen schiet. Het slotakkoord van de wedstrijd is voor VVR. Roel weet in de omschakeling van achteruit op te komen. Hij speelt legt hierna de bal achter de verdediging van SAB op Jolan. Jolan rondt 1 op 1 met de keeper beheerst af, 5-2.

Opruiming 'Gevonden voorwerpen'

Ondanks dat iedereen toch goed op zijn spullen let, blijft er bij onze vereniging ook nog wel het een en ander liggen aan kleding en schoeisel. Ben je wat kwijt? Kijk dan snel in de dozen "gevonden voorwerpen"! Deze staat in het wedstrijdsecretariaat en in kleedkamer 3 (op slot, vraag het dan even aan je trainer of aan iemand in het wedstrijdsecretariaat).Op 16 november worden deze dozen geleegd en gaat alles naar goede doelen, conform afspraak in vereniging. Deze spullen zijn dan niet meer terug te halen!