WERNHOUT - In de uitwedstrijd tegen GSC/ODS liep Wernhout tegen de tweede nederlaag van dit seizoen aan.

Ondanks het overwicht van GSC/ODS vielen er in de eerste helft maar weinig grote kansen te noteren. Na een twintigtal minuten was de eerste echte kans voor de thuisploeg en die werd verijdeld door Carlo. Na een klein half uur testte Karel de GSC/ODS-doelman die Karel’s schot pakte. Na de thee werden de ruimtes steeds groter en de omschakelingen van beide teams talrijker. Een vrije trap van Leroy belandde kort na rust in de handen van de Dordtse keeper. GSC/ODS schoot een vrije trap over en Maikel’s schot uit een voorzet van Lars werd gered door de Dordtse goalie. Net voor het uur spatte een schot van Karel uiteen op de lat. In het laatste half uur werd de druk van GSC/ODS steeds groter en raakte Wernhout de bal steeds te snel kwijt in de omschakeling, hieruit ontstonden voor de gastheren een paar goede kansen maar Carlo hield Wernhout met een aantal reddingen op de been. Toch bezorgde GSC/ODS in de blessuretijd Wernhout nog een kater. Wernhout leek met een gestolen punt Dordrecht te kunnen verlaten maar daar stak één van de GSC/ODS-spitsen een stokje voor en schoot met een schot in de verre hoek buiten bereik van Carlo raak, 1-0. In de luttele tijd die er nog restte kreeg Thijs van den Buijs nog een kans om gelijk te maken maar dit werd Wernhout niet gegund.

Komende zondag staat de uitwedstrijd tegen DIOZ uit Zegge op het programma. De Zeggenaren hadden een goede start met 7 punten uit 3 wedstrijden, maar de laatste 3 weken hapert de groen-witte machine en gingen werd er even zo veel keer verloren. Wernhout heeft in elk geval iets recht te zetten, hetzelfde zal waarschijnlijk gelden voor DIOZ.