Al eens aan vrijwilligerswerk gedacht?

SWZ en haar vrijwilligers zetten zich in voor burgers van gemeente Zundert die een steuntje in de rug nodig hebben. Als vrijwilliger van Stichting Welzijn Zundert kun je zeer uiteenlopende dingen doen voor diverse doelgroepen, kortdurend of structureel, vooral praktisch aan de slag of juist van grote emotionele waarde, 's avonds of overdag. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Ella (54) uit Zundert is op zoek naar iemand die haar wil ondersteunen met de administratie. Een gezellige en aardige vrouw die door NAH (niet aangeboren hersenletsel) soms dingen over het hoofd ziet in haar administratie. We zijn dan ook op zoek naar een vrijwilliger die samen met Ella naar de administratie wil kijken zodat Ella het goed kan bij (blijven) houden en zo geen dingen over het hoofd ziet. Ella heeft een eigen (dierenverzorgings)bedrijf. Vertrouwen is wel belangrijk voor Ella omdat er met privacy gevoelige informatie wordt gewerkt. Ben jij de vrijwilliger die Ella zoekt?

Taalmaatjes. Gesprekken voeren, lezen van teksten, bespreken en bekijken van verschillende onderwerpen, etc. Helemaal op jouw eigen manier..wat voor jou en de ander werkt om de taal (beter) te leren. Wij zijn ook op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om statushouders te helpen met de Nederlandse taal. Voor meer informatie neem contact met ons op.

Heb je belangstelling of ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Kijk op onze website www.swzundert.nl voor deze en andere vacatures of neem contact op met Stichting Welzijn Zundert, De Welborg 4. Tel: 076-5972200 mail: info@swzundert.nl