AGENDA

Donderdag 8 november

Sam's kleding inzameling

9:00 | Eldertstaat 20, De Brug 42, Burg.Kievitslaan 39, Hulsdonkstraat 2, Ettensebaan 17.

Vrouwen van Nu Klein Zundert organiseert Sam's kleding inzameling van 29 oktober t/m 8 november. Wilt u overtollige kleding geven aan een goed doel? Wij zamelen kleding in voor Sam's kledingactie. Sam's Kledingactie steunt dankzij de inzet en het enthousiasme van honderden vrijwilligers projecten van Mensen in Nood, van Cordaid. Lees hier meer over de projecten op www.samskledingactie.nl. Steun ook het goede doel door uw overtollige kleding, schoenen en huishoudtextiel in gesloten zakken in te leveren van 29 oktober t/m 8 november op de hierna genoemde adressen: Eldertstaat 20, De Brug 42, Burg.Kievitslaan 39, Hulsdonkstraat 2 en Ettensebaan 17.

Alzheimercafé Zundert

19:30 | De Willaert

Iedereen is welkom in het Alzheimercafé. Professionals, vrijwilligers, mensen met dementie en/of hun naasten, maar natuurlijk bent u ook welkom als u geïnteresseerd bent in een bepaald onderwerp of graag meer over dementie wilt weten. Het Alzheimercafé Zundert is er voor iedereen. Donderdag 8 november is er een bijeenkomst gepland in 't warm hart van locatie De Willaert, Burg.Manderslaan 53 in Zundert aanvang 19.30 uur. Er is een inloop vanaf 19.00 uur. Het thema is: Wat kan de WMO, SWZ & de vrijwilligers van Avoord betekenen voor iemand die te maken krijgt met of zorg heeft voor iemand met dementie. Het eerste bakje koffie is gratis. U bent van harte welkom.

Vrijdag 9 november

D'n Vrouwenbond Wernhout Keramiek bij Leny

9:00 |

De lessen keramiek zijn deze winter op vrijdag 9 november, 14 december, 11 januari, 8 februari en 8 maart. Kom gerust, ook als je maar voor 1 kunstwerk wil gaan. Doe even een berichtje naar jokeromme@home.nl als je naar de les komt. De lessen zijn van 9.00 uur tot 11.30

Zaterdag 10 november

Rommelmarkt St. Jozefschool

14:00 | St. Jozefschool

Op zaterdag 10 november is er van 14.00 tot 19.00 uur een rommelmarkt in de St. Jozefschool te Wernhout. Iedereen is welkom, wilt u een tafel huren neem dan contact op met 06-53124139, Elise de Craen. Er word volop gezelligheid verwacht. Na afloop dienen de onverkochte spullen mee naar huis genomen te worden.