Aankomst Sinterklaas 2017. FOTO CHARLES VAN CAMPENHOUT
Aankomst Sinterklaas 2017. FOTO CHARLES VAN CAMPENHOUT Charles van Campenhout

ZUNDERT/ KLEIN ZUNDERT - Op zondag 18 november komen de Sint en Pieten weer naar Zundert. Dat belooft weer een leuk feest te worden.

Zondagochtend brengt de Sint eerst een bezoek aan ’t Stokperdje. Tussen 10.00 en 10.15 uur wordt de Sint hier op de parkeerplaats verwacht waarna alle kinderen tot 12.00 uur bij Sinterklaas langs kunnen komen. De kinderen kunnen tijdens het wachten naar hartenlust kleuren of film kijkenl Vergeet niet een mooie tekening voor de Sint te maken.

’s Middags om 14.30 uur vertrekken de Sint en Pieten voor een rondrit door Zundert. Deze route van deze rondrit staat aangegeven op onze website en eindigt bij Hart van Zundert in de Molenstraat. De straten zullen tijdens de rondrit tijdelijk afgesloten worden voor verkeer door verkeersregelaars.

De Sint zal tussen 15.00 en 15.15 bij Hart van Zundert aankomen en zal hier tot 16.30 uur aanwezig zijn. Ook hier ontvangt de Sint graag weer allerlei mooie tekeningen van de kinderen.

Ook dit jaar zal een heerlijke snoepzak voor de kinderen niet ontbreken. Voor meer informatie kijk je op www.sintenpietzundert.nl of op onze Facebook pagina. Tot zondag![l]

Aankomst Sinterklaas 2017. FOTO CHARLES VAN CAMPENHOUT