Kampioen Jeu de Boules KBO Zundert bekend

ZUNDERT - Als de zomer voorbij is wordt de Jeu de Boules competitie afgesloten en worden de wedstrijdpunten bij elkaar geteld. Ieder mens jong of oud die aan een spel of sport meedoet doet zijn uiterste best om de beste te zijn, om te winnen. Om een zuiver beeld en een juiste uitslag te krijgen, worden de 5 slechtste beurten bij iedereen in mindering gebracht.

De uitslag is als volgt: Op de eerste plaats en kampioen: Kees Damen, 2e met maar 2 punten verschil Ria Huijbrechts (echtgenote van onze voorzitter), 3e Jo Verschuren, 4e Wiza de Jong en 5e Jan Kustermans. Wij feliciteren alle winnaars en deelnemers met het behaalde resultaat en danken de leiders voor hun inzet.

Bingo

Maandag 26 november is de St. Nicolaasbingo, in het Wapen van Zundert, aanvang 13.30 u. Het wordt steeds drukker bij onze bingomiddagen. Er komen meer deelnemers. Dit stimuleert ook het bestuur en wij willen u vragen: Kom op maandag 26 november.

Het wordt weer een gezellige middag met mooie prijzen. Deze prijzen worden aangekocht, samengesteld en verpakt door onze dames Toos Cockx en Rietje Daems Backx. Namens het bestuur danken wij hun voor de inzet en hulp.

Wandelen

Let op: De volgende wandeltocht is woensdag 28 november i.p.v. maandag 26 november, start in de Willaert, aanvang 13.30u. Is het slecht weer of hebt u vragen, bel onze wandelcoach Cees Bruijns tel.0620586750. Hebt u belangstelling probeer het een keer en wandel mee.

Sjoelen

Iedere dinsdagmiddag in het Wapen van Zundert, start 13.30u. Voor meer informatie bel even met de leiding, Hilda Frijters 076-5974593.

Koersballen

Dinsdagmiddag is er koersballen in de Willaert, start 13.45u. Voor i]formatie bel met de organisator Jan Kustermans tel.076-5974346.[l]