Plan B van de Tuinderij fase 2.
Plan B van de Tuinderij fase 2. Foto: Maas-Jacobs

Tuinderij fase 2 in de verkoop

ZUNDERT - Succesvolle verkoop 1e fase krijgt een vervolg met fase 2 van het plan.

In november 2017 is de aftrap gegeven voor de verkoop van fase 1 van de Tuinderij. Inmiddels is er een jaar verstreken en zijn op een paar bouwkavels na, alle woningen in dit plan verkocht. Aansluitend op de succesvolle verkoop van fase 1, gaat op donderdag 29 november de verkoop van de 2e fase - bestaande uit 23 woningen en 1 bouwkavel - van start.

Aantrekkelijke opties
In het verlengde van fase 1 vormen ook bij fase 2 herkenbare en populaire architectuur de basis. Er is veel aandacht gegeven aan de keuze van materialen en kleurstellingen. Beeldbepalende elementen zoals mooi vormgegeven goten, chique dakpannen en stijlvolle dakkapellen en/of erkers zijn ook nu weer herkenbaar in het straatbeeld aanwezig.
De klant heeft de kans om met leuke opties de woning geheel naar eigen wens en behoefte in te delen. Zo is het mogelijk de begane grond uit te breiden met een aantrekkelijke uitbouw, kan er gekozen worden voor een garage, is de badkamer te vergroten of kan er voor een dakkapel op zolder worden gekozen.

Gasloos
Naast interessante (uitbouw)opties bepaalt de klant ook helemaal zelf of de woning met of zonder gasaansluiting wordt gerealiseerd. De basiswoning met gasaansluiting kan door de klant optioneel worden gewijzigd naar een gasloze uitvoering.

Verkoop
De verkoop van het plan is in handen van Van Hassel Makelaars uit Zundert. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via www.detuinderijzundert.com. [l]