Geslaagde feestavond RTC Zundert

ZUNDERT - Tijdens de goed bezochte feestavond op zaterdag in ons clublokaal De Valk in Wernhout werden de uitslagen bekendgemaakt van de Aanwezigheidscompetitie en het Clubkampioenschap.

Na eerst te hebben genoten van een voortreffelijk buffet werd eerst de uitslag van het Clubkampioenschap bekendgemaakt. Dit kampioenschap werd verreden als tempoproef waar bij de deelnemers aan een vooraf door hen zelf gekozen snelheid een parkoers van deze keer ca. 42 km. moesten afleggen met onderweg 2 controles. Voor elke seconde welke men te hard of te zacht had gereden werd een strafpunt toegekend.

De uitslag was als volgt: 1. Arjan Schrauwen 55 strafpunten; 2. Johan van Aert 99 strafpunten; 3. Co Pijpers 104 strafpunten; 4. Rinus Wirix 106 strafpunten; 5. André Woestenberg 113 strafpunten.

Er waren 25 deelnemers waarvan 2 onderweg een controlepost hebben gemist.

Helaas was de clubkampioen niet aanwezig door familieomstandigheden maar is hem de wisselbeker de volgende dag overhandigd.

Aanwezigheidscompetitie

Dat we momenteel in de lift zitten met de deelname aan onze clubritten blijkt uit de uitslag van de Aanwezigheidscompetitie. Er waren 36 ritten welke meetelden voor dit klassement.

Einde uitslag: 1. gelijk: J. Kustermans, H. Mertens en C. Pijpers met 36 ritten; 4. gelijk: J. Bakkers, A. Kuijstermans en K. Hereijgers met 35 ritten.

Totaal werden er 33 leden opgenomen in het klassement welke tenminste meer dan 5 ritten aanwezig zijn geweest.

Enkele rijders

Ofschoon er tot na middernacht nog door gefeest werd waren er zondag toch nog een aantal dappere welke de fiets van stal hebben gehaald. Of er op de weg gereden is niet bekend maar onze veldtoertochtrijders hebben nog met 8 man aan de Veldtoertocht in Nieuwmoer deelgenomen. Overigens op zaterdag waren er ook nog vier man naar St. Job in ’t Goor geweest om daar deel te gaan nemen aan de Veldtoertocht.

Programma

Voor komende zondag wordt er weer op de weg gefietst. Om 09.00 uur wordt er aan ons clublokaal De Valk in Wernhout vertrokken.

Onze mannen welke het veld ingaan trekken naar Rucphen om daar deel te gaan nemen aan de jaarlijkse Veldtoertocht. Onderling wordt de tijd van vertrek en de wijze van vervoer afgesproken.[l]