VVR en Steenbergen delen de punten

RIJSBERGEN - Op zondag 25 november stond de thuiswedstrijd tegen Steenbergen op het programma.

In de 4e minuut wordt een terugspeelbal door Bram matig verwerkt en valt ter hoogte van de middenlijn voor de voeten van een speler van Steenbergen. Deze schiet de bal direct op het doel, maar Bram is tijdig terug om redding te brengen. Er zit een heel hoog tempo in de wedstrijd. Het spel golft snel op en neer, zonder dat er kansen gecreƫerd worden. Na 19 minuten een aanval van VVR over de linkerflank. De voorzet van Jolan wordt onderschept door de Steenbergen-keeper. In de 25e minuut levert een aanval van Steenbergen een corner op, welke bij de eerste paal wordt uitverdedigd. In de 33e minuut levert goed druk zetten van Hassan in de opbouw van Steenbergen balbezit op voor VVR. Hij legt de bal af op Stef Daemen, die de bal vanaf 20 meter hard recht op de keeper schiet. Een minuut later komt Stef vrij op 20 meter van het doel van Steenbergen. Zijn steekbal op Robert is te slap waardoor de bal uitverdedigd kan worden. 5 minuten voor de rust een druk moment van VVR-zijde. Tot 3 keer toe kan een aanval over de rechterflank opgezet worden, maar telkens is de voorzet niet goed genoeg waardoor de bal uitverdedigd kan worden.

Na de rust hetzelfde spelbeeld. Wederom zit er een hoog tempo in de wedstrijd en zijn de kansen schaars. In de 68e minuut een klein kansje voor Steenbergen. Een crossbal beland in de 16-meter van VVR bij de rechtsbuiten, die vanuit een lastige hoek voorlangs schiet. Na 72 minuten een corner voor VVR. Deze wordt bij de eerste paal verlengd en op de 5-meterlijn over gekopt door Stef van Nispen. In de 85e minuut een aanval van VVR tot in de 16-meter van Steenbergen. Er wordt echter niet daadkrachtig genoeg gehandeld waardoor de bal uitverdedigd kan worden. Gelijk hierna wordt een voorzet van Jolan door Robert ruim naast gekopt. In de 89e minuut een vrije trap voor VVR nadat Jolan net buiten de 16-meter is neergehaald. Yoran schiet de bal hard in de muur. In de blessuretijd lijkt VVR er nog bijna met de winst vandoor te gaan. Een vrije trap wordt bij de 2e paal rakelings voorlangs gekopt door de vrijstaande Robert. Zo eindigt de wedstrijd in een terechte 0-0 eindstand.