VVR speelt gelijk tegen MOC`17

RIJSBERGEN - Op zondag 2 december stond de uitwedstrijd tegen MOC’17 uit Bergen op Zoom op het programma.

VVR start agressief aan de wedstrijd, maar het is MOC’17 dat de eerste mogelijkheid krijgt. In de 4e min. wordt een voorzet terug gelegd op 20m van het VVR-doel waarna Martijn zich voor de bal werpt en zo het harde schot blokt. Na 11 minuten een aanval van MOC’17 over de linkerflank die een corner oplevert. Deze wordt over gekopt. In de 13e minuut komt VVR op een 0-1 voorsprong. Een snel genomen vrije trap lijkt een gemakkelijke prooi te worden voor de keeper van MOC’17, maar hij laat de bal los en Robert kan deze simpel binnen lopen. Gelijk hierna een onderschepping op het middenveld, waarna de steekbal van Robert op de diepgaande Stef net te hard is. Na 17 minuten een aanval van VVR via Hassan. Zijn voorzet wordt terug gekopt door Robert, maar de bezetting voor het doel is niet goed waardoor de bal uitverdedigd kan worden. In de 24e minuut een aanval van MOC’17 over de rechterflank. De voorzet wordt bij de tweede paal naast gekopt. De wedstrijd is aardig in evenwicht. MOC’17 heeft iets meer balbezit, maar VVR heeft de organisatie goed staan, geeft geen kansen weg en is in de omschakeling dreigend. In de 43e minuut wordt een vrije trap voor MOC’17 strak de 16-meter van VVR ingeschoten en door iedereen gemist, waarna Bram de lastige bal weet te stoppen. Op slag van rust komt VVR op een 0-2 voorsprong. Een actie van Yoran levert een corner op. Deze valt ver bij de tweede paal waar Roel de bal op kan vangen. Hij weet de achterlijn te halen en zijn lage voorzet wordt door Sjors binnen geschoten.

VVR komt na de rust slap uit de kleedkamer, terwijl MOC’17 er juist een schep bovenop doet. Binnen 1 minuut ligt de 1-2 al binnen. Een aanval over links belandt uiteindelijk voor de voeten van de linksbuiten van MOC’17, die de bal vanaf 16 meter in de verre hoek plaatst. In de 47e minuut een aanval van VVR via Yoran. Zijn strakke voorzet valt door miscommunicatie tussen de keeper en een verdediger nog bijna voor de voeten van Robert. Enkele minuten later komt MOC’17 op gelijke hoogte. Een voorzet vanaf de linkerflank wordt bij de 2e paal hard binnen gekopt, 2-2. Na 57 minuten kaatst Stef de bal na een inworp gelijk door op Maarten, die zijn schot in de korte hoek gepakt ziet worden door de keeper. In de 62 minuut een aanval van VVR over meerdere schijven, waarbij uiteindelijk Yoran zijn schot naast het doel ziet gaan.