Bibliotheek open tijdens Hart van Rijsbergen

RIJSBERGEN - Zaterdag 8 december is tijdens het "Hart van Rijsbergen "de bibliotheek open van 18.00-21.00 uur". In de Koutershof zijn diverse activiteiten van gebruiken, en verenigingen te zien en mee te beleven. Zo is een bezoekje aan de bibliotheek ook een mogelijkheid.

Bibliotheek, een huis vol boeken? Dat had je gedacht, er is veel meer: denk eens aan de digitale wereld, zoals de E-books en de luisterbibliotheek. Met een abonnement van de lokale bibliotheek is de onlinebibliotheek direct te bereiken. Dus kom er zaterdagavond 8 december eens even binnen gewandeld. De bibliotheek is overigens 6 dagen per week gratis toegankelijk, een lidmaatschap is pas nodig als iemand iets wil gaan lenen.

Vrouwen van NU

Een van de gebruikers van de Koutershof is de Vrouwenorganisatie Vrouwen van NU, voorheen KVO. Binnen deze groep zit veel creativiteit, zij zullen a.s. zaterdag een aantal werkstukken in de bibliotheek tentoonstellen. Denk aan: bloemstukken, eigengemaakte kaarten, keramiek beelden, borduurwerk.

De moeite waard om de bibliotheek te bezoeken, de bibliotheek zou wel het hele jaar het Hart van Rijsbergen kunnen zijn! [l]