Handige handjes gevraagd voor Kerstversiering St. Bavokerk

RIJSBERGEN - De kerstdagen komen eraan en dan wordt alles mooi versierd. Zo ook de St. Bavokerk te Rijsbergen.

Ook dit jaar heeft de werkgroep al de nodige voorbereidingen gedaan om ook dit jaar de St. Bavokerk feestelijk te versieren voor de kerstdagen. Hier is een werkplan voor opgesteld, waarvan de uitvoering duidelijk ook dit jaar voor een prachtig versierde kerk zal zorgen.

Voor die uitvoering zijn er uiteraard wel wat meer mensen nodig. Mensen vanuit geheel Rijsbergen die graag willen helpen met het maken van de kerststukken guirlandes en ornamenten die de kerk elk jaar weer zo prachtig versieren. Dit gaat allemaal gebeuren in de week voor de kerst vanaf maandag 17 december.

Wilt U ook een bijdrage leveren aan deze versiering en doet U ook graag versieringen maken meldt U dan van nu af aan, via de E- mail Rijaba@home.nl of telefonisch 076-5962730. Aanmelden graag voor 13 december i.v.m. de planning.

Naast het maken van de versiering hebben we ook handige handjes nodig voor transport, het ophangen van de kerststukken, verlichting en nog veel meer kleine karweitjes, die allemaal betrekking hebben op deze versiering. U komt toch ook?

Ook is de werkgroep nog op zoek naar kerstgroen voor de versiering. Als U in U tuin of omgeving kerstgroen heeft dat toch gesnoeid moet worden dan zijn wij daar heel blij mee. U kunt dat aanleveren op zaterdag 15 december bij het Rijserf, tussen 9.00 en 12.00 uur. Ingang via parkeergarage aan de van Oosterhoutstraat.

Voor meer vragen kunt u ons mailen, zie bovenstaande gegevens. Wij zien U graag, de werkgroep Kerstversiering St. Bavo. [l]