Donderdag 13 december

Afsluiting 2018 bij Alzheimercafé

19:00 | De Willaert

Op donderdag 13 december is de laatste bijeenkomst van het Alzheimercafé Zundert in 2018 om 19.30 uur. Op iedere 2e donderdag van de maand is er een bijeenkomst in 't warm hart locatie De Willaert, Burg. Manderslaan 53 in Zundert. Deze maand is het thema Kerst en zal Guus Dam een passend verhaal vertellen, koor Belcanto uit Wernhout komt zingen en er is een levende Kerststal. Natuurlijk wordt er ook voor de inwendige mens gezorgd. De toegang is gratis en iedereen kan aansluitend. Er hoeft niet van tevoren te worden aangemeld. Wilt u graag komen maar lukt dat niet op eigen gelegenheid dan kunt u gebruik maken van de bus van SWZundert. Voor meer informatie kunt u bellen met 076-5972200.

Zondag 16 december

Kampioenenhuldiging PV de Reisduif

13:30 | Café t Zonneke

Zondag 16 december worden in Café t Zonneke de Kampioenen en eerste prijswinnaars gehuldigd. Ook zullen er weer mooie bonnen van Kampioenen uit ons samenspel verkocht worden en het Rad met mooie prijzen zal er ook weer draaien. De middag start omstreeks om half twee.

Dinsdag 18 december

Optreden Kinderkoor

16:00 | De Willaert

Op dinsdag 18 december is er een optreden van het kinderkoor van de St. Antoniusschool uit Klein Zundert. Ze treden op in 'het Warm Hart' van Woonzorgcentrum de Willaert van 16:00-16:30. Het optreden bestaat uit een repertoire van kerstliederen, u bent allen van harte welkom om te komen genieten van ons optreden.