Bakkus Vol Festival zeer succesvol

SINT WILLEBRORD - Zaterdag 6 januari organiseerde Dweilband Stik Leutig voor de zevende keer in successie haar “Bakkus Vol Festival” bij zaal De Kwast.

Maar liefst 10 muziekkapellen traden op en ook diverse sponsoren, bouwclubs en carnavalsverenigingen gaven acte de présence tijdens festival.

Zaterdag stonden op het podium: De Kriekeplukkers, ’t Boskapelleke, Dofkapel Essen, Simpelfonie, Dreddezewir, Pretband Nou En!, Toonladder Zat, De Turfbloazers, Zomar Stemme en ook Dweilband Stik Leutig had nog een muzikaal intermezzo.

Bij binnenkomst werden alle aanwezigen getrakteerd op verse oliebollen.

De kapellen hebben zich allen fantastisch gepresenteerd. Op de carnavaleske klanken van de diverse bands ging de polonaise tot in de kleine uurtjes door.

Zodra de muzikanten opgetreden hebben, stond Miss Bakkus Vol (Daisy Sonneveldt) met een pakket lekkernijen voor hun neus. Tussen de bedrijven door waren voor alle aanwezigen fantastische prijzen te winnen tijdens de “vette bekken-loterij”.

Al met al kan gesproken worden van een zeer succesvolle en drukbezochte avond.

De organisatie kijkt alweer graag uit naar volgend jaar, want dat deze inmiddels traditionele start van het nieuwe carnavalsjaar volgend jaar weer een vervolg zal krijgen staat als een paal boven water. [l]