Uitslagen en programma Rood-Wit

Uitslagen senioren
Zondag 7 januari
Moerse Boys 1-Rood-Wit 1 4-1

Programma senioren
Zondag 14 januari
Rood-Wit 1-Dubbeldam 1 av.14.00u (v)
Dinsdag 16 januari
Rood-Wit 1-Beek Vooruit 1 av.20.00u (v)

Programma jeugd
Zondag 14 januari
Rood-Wit JO19-1-FC Moerstraten Comb av.13.00u (v)

Verslag Eindejaar zaalvoetbaltoernooi onderbouw
Eindelijk was het dan zover de traditie werd voortgezet, de eerste helft van het seizoen wordt afgesloten in sporthal de Vijfsprong met het eindejaar zaalvoetbaltoernooi. Al vroeg verzamelden de eerste spelertjes, op de donderdagochtend van de 29e december 2017, zich in de sporthal de eerste wedstrijd stond gepland om 09.00 uur.
De jeugd van JO-11 was als eerste aan de beurt de spelertjes van alle JO-11 teams werden verdeeld over vier teams met bekende namen zoals Feyenoord, PSV, Ajax en NAC. Na een aantal heerlijke potjes met veel enthousiasme gespeeld kwam als winnaar Ajax uit de bus. Uitslag: 1 Ajax; 2 NAC; 3 Feyenoord; 4 PSV.
Nu was de JO-9 jeugd aan de beurt en zij waren al net zo enthousiast en konden niet wachten om te beginnen. De teams deze keer waren Feyenoord, PSV en Ajax. Na wederom een aantal leuke wedstrijden werd PSV de winnaar. Uitslag: 1 PSV; 2 Feyenoord; 3 Ajax.
Na de middag waren de jongste spruiten van de JO7/8 aan de beurt en of ze graag aan de gang wilden het antwoord is ja natuurlijk. Toen alle spelertjes gevangen waren, ze vliegen alle kanten op je komt ogen te kort, en de verdeelde spelertjes bij het juiste team waren konden de potjes beginnen. De teams deze keer hadden namen van internationale allure, Barcelona, Real Madrid en Bayern München. Leuke potjes met veel enthousiasme gespeeld leverde als winnaar op Barcelona. Uitslag: 1 Barcelona; 2 Bayern München; 3 Real Madrid.
Conclusie een zeer geslaagde dag vooral mogelijk gemaakt door een goede organisatie! Dank aan John en Saskia van Beers die heel wat uurtjes van hun vrije tijd hebben besteed om het toernooi te doen slagen uitstekend gedaan. Ook gaat er dank uit naar Maurice Koevoets, Jan van Nispen en Arnoud Scheepers, scorebord en omroep, Mirella Pels en Mirella Mathijssen voor de ondersteuning van de organisatie op de vrijdag, begeleiders van de diverse teams tijdens dit toernooi en de scheidsrechters.

Koppel Darttoernooi 2018
Zaterdag 13 januari wordt weer voor de 8e keer het Rood-Wit Koppel Darttoernooi georganiseerd in de kantine op het sportpark. Het toernooi begint om 13.00 uur. [l]