NEO en The Butterflies werken aan nieuw programma in 2018

RUCPHEN - Met nieuwe shows voor de majorettes The Butterflies en nieuwe muziek voor de orkesten gaan de leden van NEO en The Butterflies werken aan een nieuw programma in 2018.

Er zijn veel leuke en nieuwe ideeën voor bijzondere concerten en optredens in 2018. We hopen dat het lukt e.e.a. te organiseren en dat we ons publiek aangenaam kunnen verrassen. Houd u de kranten, weekbladen en social media dus in de gaten het komende jaar! Wilt u actief deelnemen en lid worden van onze muziekvereniging (opleidingsorkest, slagwerkgroep of harmonie A-orkest), kom dan eens langs tijdens een van de repetities op donderdagavond.

Oud papier

Doorgaans wordt in de bebouwde kom van Rucphen op de eerste zaterdag van de maand het oud-papier opgehaald, maar vanwege vakantie en/of feestdagen kan van Gansewinkel (Renewi) besluiten daarvan af te wijken. Zo ook dus deze maand. Een onjuiste datum op de gemeentelijke afvalkalender en website heeft helaas gezorgd voor veel onduidelijkheid. Zaterdag 13 januari zal dus wel het oud-papier worden opgehaald. Zorg dat de oud-papiercontainers tijdig (8.30u) klaar staan op de daarvoor bestemde opstelplaatsen in uw straat, me de wielen naar de straatzijde. [l]