Springwedstrijd Rodeo Ruiters Rucphen

RUCPHEN - Komend weekend organiseert onze Club een mooie springwedstrijd voor paarden en pony’s in Oud-Gastel bij Manege Reigershof. Meer dan 200 combinaties zullen hier de strijd aangaan om de beste te zijn in hun klasse.

Uitslagen Zwijndrecht 21 januari
In Zwijndrecht werd bij RV de Hoge Devel een springwedstrijd voor pony’s en paarden georganiseerd. Meke Braspenning behaalde met haar pony Pablo R een mooie 2e plaats in de categorie C/D/E-M.

Wouwse Plantage 21 januari
Tijdens de indoor selectiewedstrijd Dressuur voor pony’s in Wouwse Plantage bij Ruitersportcentrum West-Brabant. behaalde Liv Martens met haar Cindy in de klasse AB-L1 een mooie 1e plaats met 189 punten. Na het winnen van alle selectiewedstrijden is Liv hiermee ook Kringkampioen geworden.
Laura Hendriks behaalde een eerste plaats met haar pony Hiawatha in de klasse C-L1 met 186 punten en Sterre Martens werd met haar pony Mister Silvester jr. 2e met 198 punten in de klasse DE-L2.

Brabantse Kampioenschappen
Komende weken gaan de Brabantse Kampioenschappen van start. Verschillende leden gaan hier onze club vertegenwoordigen. Wij wensen iedereen alvast heel veel succes. [l]