RUCPHEN - Het nieuwe jaar 2018 is weer een maand oud. Na onze veldtoertocht op 3 december 2017 hebben we even rust genomen. In het nieuwe jaar zijn we begonnen met de evaluatie van deze tocht.

De terugblik verteld ons dat de organisatie goed in elkaar zit, maar kritisch dat we zijn is er altijd wel iets te verbeteren en dat proberen we ook steeds te doen. Onze grootste zorg is, het verdwijnen van ruim honderd kunststofpijlen bij de laatste twee tochten. Jammer is dat, maar wat kunnen we er aan doen? Doorgaan en proberen begrip te kweken voor onze activiteit? We hebben nog bijna een jaar om over dit probleem na te denken.

Programma
Een aantal leden heeft aanvullende kleding besteld, die inmiddels naar tevredenheid is uitgeleverd door onze plaatselijke leverancier. We kunnen weer goed gekleed aan het nieuwe fietsseizoen beginnen. Dat zal onze kledingsponsoren goed doen.
Als dan ook nog de fiets de nodige aandacht heeft gekregen van de vakbroeders, kan het nieuwe fietsseizoen weer beginnen. En dat is snel, op 10 februari beginnen we er aan, ja met carnaval, voor hen die rustig op willen starten en geen bier lusten.
De maand februari is de maand van de trainingsritten, voor de A- en de B-groep. Voor het totale programma, zie onze website.
De bedoeling is om dit seizoen te starten met een trainingsavond voor de liefhebbers, de gedachten gaat uit naar de woensdagavond,nadere informatie volgt.
Op zondag 25 februari hebben we onze ledenvergadering in de Trapkes, houdt deze datum vrij, u aanwezigheid wordt zeer op prijs gesteld.
Voor iedereen een veilig en prettig fietsseizoen!
Voor informatie zie onze website: www.fcbrabantia.nl [l]