Karateka's van Karate-do Archida.
Karateka's van Karate-do Archida. J de Pijnier

Mini toernooi Karate-do Archida

RUCPHEN - Zaterdag 27 januari organiseerde karate Do-Archida haar vijfde mini toernooi in wijkcentrum Dijksteke, samen met Do-San, Santori, SKEL en Tamashii werd het voor iedereen een hele mooie dag om op terug te kijken.

Namens Do-Archida streden 8 karateka`s mee om de prijzen en de eer van de karateschool, met trots kunnen we zeggen dat onze kanjers het zeer goed hebben gedaan, niet iedereen kan nu eenmaal in de prijzen vallen maar onze 8 karateka`s zijn met 13 medailles terug naar huis gegaan wat een hele mooie prestatie is.
Met het onderdeel Kata hebben Lars Hopstaken en Annabel de Bont de 1e plaats behaald in hun poules, Merlijne de Doelder en Yara van Rijndorp behaalden de 2e plaats in hun poules, Martijn van de Burg werd 3e, C-Jay Goossens pakte de 5e plaats, Yaniek van Rijndorp pakte in een redelijk grote poule toch nog de 8e plaats.
Met het onderdeel Team Kata deden namens Do-Archida 2 teams mee waarbij het team van Marlijne de Doelder, Lars Hopstaken en Annabel de Bont de 1e plaats pakte, het team van Iris Leijnse, Manuela Segers en Robin Segers behaalde de 2e plaats.
Daarna kwam het voor de meeste deelnemers, spannendste onderdeel Kumite, ook hier hebben onze Karateka`s zich van hun beste kant laten zien met de volgende resultaten: Lars Hopstaken,C-Jay Goossens en Annabel de Bont veroverde alle drie de 1e plaats in hun poules. Jens Leijnse pakte in zijn poule de 2e plaats. Yara van Rijndorp pakte in haar poule de 3e prijs.
Yaniek van Rijndorp en Joey Klaasen wisten beide toch een mooie 6e en 5e plaats binnen te slepen, helaas geen prijzen voor beiden maar het durven meedoen is zeker in de karate belangrijker dan winnen.
De organisatie bedankt alle deelnemers, scheidsrechters en vrijwilligers die dit toernooi mogelijk hebben gemaakt, medio 2018 volgt een 6e toernooi. Heeft u interesse in onze sport, neem dan een kijkje op www.archida.nl [l]