RUCPHEN - Het is pas volgende week echt carnaval, maar uiteraard zijn er de afgelopen weken al diverse activiteiten georganiseerd in aanloop naar carnaval in ’t Kraaierijk, met als motto: 'Allus op z’n kop'.

NEO is daar indirect natuurlijk ook bij betrokken, omdat diverse muzikanten lid zijn van hofkapel Da’Kapelleke, blaaskapel De Blaotbloasers, of op een andere manier actief deelnemen aan dit leutfeest in ’t Kraaierijk, of daarbuiten. We wensen hen de komende weken voldoende ‘embouchure’ (ammezuur), goed weer tijdens alle buitenactiviteiten en natuurlijk jeel veul leut !

Oud-Papier
Met ingang van zaterdag 3 februari kunt u er voor de rest van 2018 gelukkig weer van uitgaan dat in de bebouwde kom van Rucphen het oud-papier steeds op de eerste zaterdag van de maand zal worden opgehaald. Zorg er a.u.b. voor dat de oud-papiercontainers tijdig (8.30u) klaar staan op de daarvoor bestemde opstelplaatsen in uw straat, me de wielen naar de straatzijde. Bij voorbaat dank voor uw medewerking.

Jaarvergadering NEO
Donderdag 15 februari staat de algemene ledenvergadering (jaarvergadering) van muziekvereniging NEO op het programma. Alle leden, en ouders van jeugdleden, zijn daarvoor inmiddels per e-mail uitgenodigd. De jaarvergadering begint om 20.00u en wordt gehouden in gemeenschapshuis 'De Vaart'. Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat van NEO.[l]